مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت گفت: برنامههای توانمندسازی پزشکان خانواده با آموزش سبک زندگی سالم بر اساس طب ایرانی را در دستور کار قرار دادهایم که نقش کلیدی در پیشگیری و کاهش هزینههای درمانی دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نفیسه حسینییکتا؛ مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، با اشاره به شعار اولین روز از این هفته با نام «عدالت در سلامت با پزشک خانواده و نظام ارجاع» بر ضرورت ادغام آموزههای طب ایرانی در نظام سلامت کشور تأکید کرد.
وی با اشاره به سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، بهویژه بند ۱۲ که بر توسعه و نهادینهسازی طب سنتی تأکید دارد، گفت: بر اساس این بند، ما موظف به ترویج، توسعه و نهادینهسازی این حوزه کنار طب نوین هستیم و توسعه منطقی طب ایرانی، استانداردسازی روشهای تشخیصی و درمانی، و تبادل تجربیات بینالمللی از اولویتهای ما در راستای تحقق عدالت سلامت است.
مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت اصلاح سبک زندگی و ترویج خودمراقبتی را از اهداف کلیدی دفتر طب ایرانی و مکمل دانست و افزود: برنامههای توانمندسازی پزشکان خانواده با آموزش سبک زندگی سالم بر اساس طب ایرانی را در دستور کار قرار دادهایم که نقش کلیدی در پیشگیری و کاهش هزینههای درمانی دارد، این اقدامات در چارچوب نظام ارجاع، خدمات کمهزینه و اثربخشی را به مناطق محروم میرساند.
وی ادامه داد: امروز اگر کسی به مراکز بهداشت و سلامت مراجعه کند؛ شناسنامه سبک زندگی بر اساس طب ایرانی برای او پر خواهد شد و مورد آموزش قرار میگیرد، همچنین تلاش برای ورود طب ایرانی در سایر بستههای خدمت مانند مانند اجرای قانون جوانی جمعیت و حضور پزشکان طب ایرانی در مراکز درمان ناباروری را داریم.
مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با تأکید بر چشمانداز ۱۴۰۴ اظهار کرد: در این چشمانداز، طب ایرانی بهعنوان بخشی ادغامشده در نظام سلامت، کنار طب نوین و با تعاملی عالمانه و مبتنی بر شواهد، به ارتقای کیفیت زندگی مردم جامعه کمک خواهد کرد.
حسینییکتا تصریح کرد: عدالت در سلامت زمانی محقق میشود که تمام اقشار جامعه، بهویژه ساکنان مناطق روستایی، از خدمات پیشگیرانه و درمانی یکسان برخوردار شوند.
وی تأکید کرد: ادغام طب ایرانی و نوین در نظام سلامت، نهتنها کیفیت زندگی را ارتقا میدهد، بلکه الگوی جهانی همافزایی بین مکاتب پزشکی را رقم خواهد زد.
انتهای پیام/+
منبع: تسنیم