حسن عزیزی امروز ۱۷ اردیبهشت در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان گناباد، با مهم دانستن مشارکتهای اجتماعی و اقتصادی جوانان افزود: پیگیری بیانیه گام دوم انقلاب یکی از مهمترین موضوعاتی بوده که استاندار خراسان رضوی به تمامی فرمانداران ابلاغ کردهاند و مهمترین سرفصل این بیانیه موضوع جوانان است.
وی با تأکید بر اینکه باید موضوع جوانان جدی گرفته شود، اظهار کرد: در ارزیابی که از عملکرد سال گذشته گناباد صورت گرفت جزو شهرستانهای برتر بوده است.
سرپرست اداره ساماندهی امور جوانان خراسان رضوی اخلاقمداری و دانشآموختگی را جزو خصوصیات جوانان این شهرستان دانست و تصریح کرد: با توجه به وجود نخبگان ظرفیتهای بسیار خوبی را در این شهرستان شاهد هستیم.
وی رسیدگی به موضوع جوانان، ایجاد فرصتهای برابر و ایجاد زمینههای رشد و شکوفایی را بیش از گذشته ضروری دانست و خاطرنشان کرد: ۲۶ رئیس دستگاه به عنوان اعضای حقوقی شخصاً باید در این جلسات حضور داشته باشند.
عزیزی با اشاره به اینکه درباره مشارکتهای اجتماعی و اقتصادی جوانان هر دستگاه تکالیفی را برعهده دارد، اظهار کرد: تمام جوانانی که علاقهمند هستند به عنوان کنشگر اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و در دیگر حوزههای مختلف، گرهای از مشکلات مردم باز کنند باید شناسایی و حمایت شوند.
وی با تأکید بر اینکه همه ما مکلف هستیم از این جوانان در زمینه تحقق اهدافشان و رشد و بالندگی حمایت کنیم، بیان کرد: بیش از ۳۰ هزار نفر از جمعیت جوانان شهرستان گناباد را جوانان تشکیل میدهند.
سرپرست اداره ساماندهی امور جوانان خراسان رضوی گفت: بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه به ازای هر چهار هزار نفر جمعیت جوانان باید یک سازمان مردم نهاد ایجاد کنیم.
وی افزود: هر سازمان مردم نهاد باید متناسب با شبکه مسائل جوانان در حوزههای سرمایههای اجتماعی، کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی و ارتقای دانش و توانمندی جوانان ایجاد شود.
ضرورت ایجاد تشکل مردمنهاد جوانان در گناباد
وی با بیان اینکه مجوز این سازمانها توسط سازمان ورزش و جوانان صادر میشود، افزود: باید حداقل هشت تشکل مردم نهاد جوانان متناسب با شبکه مسائل جوانان در شهرستان گناباد تشکیل شود.
عزیزی با تأکید بر اینکه شبکه مسائل جوانان شهرستان متناسب با سند توسعه شهرستان تا افق ۱۴۲۵ تهیه و تنظیم شود، گفت: سال گذشته بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان از سازمانهای مردم نهاد حمایت شده است.
وی با اشاره به اینکه آماده هرگونه حمایتی از جوانان شهرستان گناباد هستیم، اظهار کرد: در تحقق اهداف کمی مشارکتهای اجتماعی جوانان، مراکز تخصصی مشاورهای ازدواج و تحکیم بنیاد خانواده نقش مهمی دارد.
سرپرست اداره ساماندهی امور جوانان خراسان رضوی با بیان اینکه به ازای هر ۱۰ هزار نفر جمعیت جوان باید یک مرکز تخصصی مشاورهای ازدواج و تحکیم بنیاد خانواده در شهرستان ایجاد شود، گفت: اکنون در شهرستان یک مرکز فعالیت دارد و یک مرکز دیگر به زودی نیز تأسیس خواهد شد.
وی همچنین از صدور مجوز تخصصی مراکز همسان گزینی خبر داد و ادامه داد: انتظار میرود بیشتر مؤسسات فرهنگی و هنری و هیاتهای مذهبی و … توسط جوانان راهبری شوند.
عزیزی با تأکید بر اینکه دستگاههای اجرایی در قالب مأموریتهای تخصصی حوزه جوانانشان، باید نقش و جایگاه حوزه جوانان را پیشبینی کنند، مهمترین عنصر و نهاده تولید را سرمایه انسانی دانست و گفت: مهمترین عنصر در حوزه سرمایه انسانی بدون شک جوانان هستند.
وی اظهار کرد: فنی و حرفهای مأموریت دارد مهارتهایی را آموزش دهد که متناسب با استعدادها، شرایط و زیست بوم نیازهای مرتبط با نیازهای شغلی شهرستان باشد.
سرپرست اداره ساماندهی امور جوانان خراسان رضوی با اشاره به اینکه گناباد به لحاظ زیرساختها و سبقه و سابقه شهرستان مستعدی است، گفت: باید به نیازهای جوانان شهرستان گناباد بیش از این توجه شود.
پیشرفت ۹۵ درصدی خانه جوانان گناباد
وی همچنین درباره خانه جوانان شهرستان گناباد گفت: این پروژه که در سال ۱۳۹۷ آغاز شد و باید طی مدت دو سال به سرانجام میرسید اکنون با گذشت هشت سال ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
عزیزی مطالبات فاز دوم پروژه را ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: هنوز محوطهسازی و دیوارکشی و برخی بخشهای دیگر باقی مانده است.
وی با بیان اینکه خانه جوانان شهرستان گناباد در مساحت ۶۵۰ مترمربع و در دو طبقه ایجاد شده است، اظهار کرد: تلاش میشود خانه جوانان شهرستان هر چه زودتر تجهیز شود و به بهرهبرداری برسد.
سرپرست اداره ساماندهی امور جوانان خراسان رضوی با اشاره به اینکه امیدواریم شاهد اعتلای بیش از گذشته جوانان این شهرستان باشیم، به انتقاد از عدم حضور برخی مسئولان در این جلسه پرداخت و خاطرنشان کرد: انتظار داریم در جلسات ساماندهی امور جوانان مسئولان شخصاً حضور داشته باشند.
انتهای پیام