پیشکسوت شعر آیینی گفت: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، شعر آیینی معاصر به درختی تنومند و بارور تبدیل شده است؛ درختی که در سایهسار آن، شاعران مؤمن و ولایی به زندگی و خلاقیت ادامه میدهند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمدعلی مجاهدی، پیشکسوت شعر آیینی، در مراسم اختتامیه سوگواره بین المللی سفینه النجاه که شب گذشته در جوار حرم مطهر امام حسین (ع) در کربلای معلی برگزار شد، در سخنانی به اهمیت شعر دینی و آیینی اشاره کرد.
مجاهدی خاطرنشان کرد: این موضوع از دیرباز برای من حائز اهمیت بوده است. در دوران پیش از انقلاب و همچنین پس از آن، در انجمنهای ادبی، اگر شاعری دعوت میشد تا شعری در مدح اهل بیت(ع) بخواند، اغلب با بیتوجهی و چهرههای درهم مواجه میشد. اما امروز، به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، شعر آیینی معاصر به درختی تنومند و بارور تبدیل شده است؛ درختی که در سایهسار آن، شاعران مؤمن و ولایی به زندگی و خلاقیت ادامه میدهند.
پیشکسوت شعر آیینی تصریح کرد: خاطرات ماندگاری از شاعران در فضاهای قدسی وجود دارد که برای ما روایت میشود. برگزاری مراسمی با این عظمت و زندهبودن آن واقعاً شایسته تقدیر است و بدون عنایت اهل بیت(ع) چنین امکانی فراهم نمیشد.
مشاهده سرودن شعر آیینی را از توفیقات و عنایات اهل بیت علیهم السلام دانست و گفت: به عنوان فردی که در سالهای پایانی عمر خود به سر میبرد و شما جوانان در آغاز راه هستید، میگویم اگر توفیق خلق اثری در مدح اهل بیت(ع) را پیدا کردید، بدانید که این اثر قطعاً مورد تأیید و عنایت آن بزرگواران قرار خواهد گرفت.
او همچنین به تجربههای قدسی شاعران اشاره کرد و گفت: شاعر گاهی در تردید به سر میبرد که آیا شعرش مورد قبول واقع میشود یا خیر. گاهی اثرش در فرآیندهای اداری معطل میماند، اما این تجربیات انشاءالله به زودی به دست شما عزیزان خواهد رسید.
مجاهدی ادامه داد: وقتی میبینیم شاعری اثر جدیدی خلق میکند و تمام تلاشش را برای نمایش تواناییهایش به کار میگیرد، اگر هیچ مانعی سر راهش نباشد و به مرحله اضطرار برسد، همه چیز را کنار میگذارد و فقط از خداوند و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) یاری میطلبد؛ در این لحظه، فضای نورانی و بارانی در درون شاعر جوانه میزند.
انتهای پیام/
منبع: تسنیم