محمدصادق رضایی امروز چهارشنبه سوم اردیبهشت در کنفرانس خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد، اظهار کرد: باور داریم با نیروهای انسانی قوی میتوانیم بخشی از درد و مشکل مردم را رفع کنیم.
وی با اعلام اینکه هدف دولت در بخش درمان رفع نگرانی در مردم است، افزود: بالاترین ارزش رقابت در خدمت به مردم ناتوان و دردمند است.
تلاش در راستای کاهش پرداخت از جیب مردم
رضایی رضایت مردم و معیشت کارکنان را دو معیار در دانشگاه علوم پزشکی مازندران عنوان کرد و ادامه داد: نخستین قدم در دانشگاه علوم پزشکی افزایش سواد سلامت مردم، دانشجویان و پزشکان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با توجه به شعار سال و امیدآفرینی و آیندهای خوشحال در جامعه، گفت: آلودگی اب، هوا و الودگی صوتی از موارد مهمی است که باید در رفع آن تلاش همگانی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه برای خدمات رسانی بهتر و با کیفیت در بحث ناترازیهای انرژی، پنلهای خورشیدی در نظر گرفته شده و در اختیار استانها قرار گرفته است، یادآور شد: به تمام سازمانها هشدار میدهیم که در این موضوع پیشگام باشند، به طوری که در پویش «نه به تصادف» نیز اقدامات خوبی انجام شد و نسبت به سال گذشته کاهش فوتی را شاهد بودیم.
وی درباره خدمات پزشک خانواده در مازندران، گفت: برای خدمترسانی به محرومان باید سیستم ارجاع اصلاح شود و در این راستا سیستم ارجاع مجدد راهاندازی میشود و برای فردی که در روستاست و نمیتواند از بخش خصوصی استفاده کند در بیمارستان برایش وقت میگیریم و این خدمات در چهار رشته تخصصی اطفال، داخلی، زنان و جراحی بوده که به سطح ۳ ارجاع داده میشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: دانشگاه با ۵.۵ همت بدهی تحویل گرفته شد و مطالبات نیروها، لغو عملهای جراحی را به همراه داشت و شرکتهای دارو سازی به ما دارو نمیدادند و تجهیزات مصرفی نیز نداشتیم، اما در حال حاضر ۶۰ درصد بدهیها پرداخت شده است.
پرداخت مطالبات پرستاران
رضایی افزود: پرستارها در طی شش ماه مطالبات ۱۲ ماهه خود را دریافت کردند و برای پزشکان نیز تمهیداتی در نظر گرفته شد. همچنین هزینهی پژوهش عقبمانده پژوهشسراها نیز تسویه شد.
وی بیان کرد: برخی پیمانکاران که از سال ۱۴۰۱ طلب داشتند مطالبات انها نیز پرداخت شد، اما هنوز بخشی از بدهیها به قوت خود باقی هستند و تلاش میکنیم در برنامه زمانبندی پرداخت شود.
وی گفت: در زمینه هایتک ۵۵۰۰ تخت بیمارستانی، ۵۰۰ تخت ویژهای «سیو، ۳۰۰ تخت سی سی یو و ۱۰۰ تخت ان ای سییو» در ۴۰ بیمارستان داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: معضل بعدی کمبود دستگاهها و تجهیزات است به طوری که ما ۱۴ دستگاه «MRI» و ۳۳ دستگاه سی تی اسکن داریم که نسبت به سرانه جمعیت بالاتر است، اما هنوز کمبود وجود دارد، به طوری که کمبود درآمد بیمارستانها در تعمیرات دستگاههای موجب خوابیدن برخی بخشها از جمله سی تی اسکن شده است.
تجهیز و تکمیل پروژههای بیمارستانی
رضایی افزود: افتتاح بیمارستان ۳۴۰ تختخوابی در ساری و بیمارستان در تنکابن نیز در دستور کار قرار دارد و بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی و بیمارستان اعصاب و روان نیز از دیگر برنامههاست.
وی با اعلام اینکه با کمبود منابع مالی دولت مواجه هستیم و باید مولد سازی انجام شود، اظهار کرد: هدایت خیرین سلامت، سازمانهای مردم نهاد و ثمنها نیز موثر خواهد بود، زیرا توسعه نمیتواند به دلیل نداشتن منابع متوقف شود و نشاندار کردن مالیاتها، یکی از موارد کمک کننده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از وجود پارک علم و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و گفت: پژوهشکدههای فعال نیز داریم و برای بیماران سرطانی و تامین دارو نیز اقداماتی انجام شده است.
انتهای پیام