به گزارش ایسنا، مسعود نصرتی معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریها در پایان جلسه مشترک شورای عالی استانها و وزارت کشور که با حضور اسکندر مومنی وزیر کشور برگزار شد، گفت: امروز جلسهای با حضور مقام عالی وزارت برگزار شد که در آن، هم اطلاعرسانی نسبت به عملکرد سال ۱۴۰۳ صورت گرفت و هم زمینههایی که برای اقدامات سال ۱۴۰۴ در حوزه مدیریت شهری و روستایی کشور مهیا شده، بررسی شد.
وی افزود: تمام مقدمات مورد نیاز برای تأمین مالی و مصوباتی که باید از دولت و مجلس گرفته میشد، با مشارکت، همدلی و وفاق در سال گذشته انجام شده و امروز بستر مناسبی برای فعالیت فراهم شده است.
نصرتی ادامه داد: قرار شد آییننامه سرمایهگذاری مرتبط با حوزه مدیریت شهری و روستایی با مشارکت شهرداریهای کشور بازنگری و در هیات وزیران تصویب شود؛ چرا که امسال با عنوان سال «سرمایهگذاری برای تولید» اهمیت ویژهای دارد.
وی گفت: وزیر کشور نیز در این جلسه تأکید کرد که اتحاد و همدلی برای جذب سرمایهگذار، فراخوانها، تسریع صدور مجوزها و نظارت مستمر شوراها باید در اولویت قرار گیرد.
معاون عمرانی وزیر کشور تصریح کرد: با همکاری استانداریها، شهرداریها و دهیاریها باید فضای امنی برای حضور سرمایهگذار ایجاد شود؛ سرمایهگذار، چه داخلی چه خارجی، باهوش و البته محافظه کار است و ما باید شرایط اطمینانبخشی فراهم کنیم.
نصرتی با اشاره به امضای تفاهمنامه RDF با شهرداری ۲۲ شهر کشور، گفت: در کشور روزانه ۵۵ هزار تن زباله تولید میشود که ۱۵ درصد آن یعنی ۹۷۰۰ تن، زباله خشک است. این حجم از زباله در کشورهای دیگر بهعنوان ثروت و سوخت جایگزین استفاده میشود.
وی افزود: با برنامهریزی پنجماهه در دولت و مجلس و موافقت رئیسجمهور، ۱۸ تفاهمنامه در ۲۲ شهر به امضا رسید که هدف آن استفاده از زباله خشک بهعنوان سوخت جایگزین گاز در کارخانههای سیمان است.
معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور خاطرنشان کرد: با اجرای کامل این پروژهها، روزانه ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار مترمکعب صرفهجویی گاز خواهیم داشت و این عدد از نظر اقتصادی و ارزی برای شهرداریها بسیار ارزشمند است.
نصرتی گفت: اولین تفاهمنامه با شهرداری کرمانشاه منعقد شده و در پایان اردیبهشت با حضور رئیسجمهور، فاز آزمایشی این طرح افتتاح خواهد شد.
وی تأکید کرد: در تمام شهرها و روستاهای کشور فرصتهایی از این دست وجود دارد که میتوان با مدیریت صحیح، آنها را از تهدید به فرصت اقتصادی تبدیل کرد.
انتهای پیام