به گزارش ایسنا حبیب الله بوربور در گفت و گو با ایسنا با اشاره به بازدید امروز خود از این بیمارستان گفت: طراحی و ساخت بیمارستان امام رضا(ع) که توسط خَیّر گرانقدر “حمید رضا شاه حسینی” ساخته شده است، با استفاده از نظرات فوق متخصصان بیماران ام اس و مشاوران خِبره و کارکشته در این زمینه ساخته شد.
بوربور اضافه کرد: این پروژه یک مجموعه مستقلی است که با بهترین امکانات روز دنیا شامل خدمات اولیه، بستری توانبخشی، آب درمانی و غیره… در اختیار بیماران ام اس کشور قرار می گیرد.
وی در ادامه گفت: هدف ساخت این بیمارستان علاج بیماری ام اس در کشور است و با حضور «محمد حسین رضایی» – مشاور وزیر بهداشت – مورد بازدید قرار گرفت.
بوربور اضافه گرد: تا زمانی که خدمترسانی در این مجموعه ادامه داشته باشد، بنیاد خیریه شاه حسینی آمادگی دارد که برای پژوهش و تحقیق درباره علاج بیماری ام اس موقوفههایی را نیز در نظر بگیرد چراکه آرزوی همه خیرین ریشهکنی این بیماری صعب العلاج و رفع معضلات کشور در همه زمینهها است.
رئیس مجمع خیرین کشور با بیان اینکه بیماری ام اس در افزایش پیری جمعیت بیتاثیر نیست، گفت: خوشبختانه ایران جوانترین جمعیت کشور را داراست اما پیری جمعیت در آینده یکی از مشکلات اساسی کشور محسوب میشود و مجمع خیرین کشور نیز جلسات زیادی را برای رفع این موضوع برگزار کرد که در نهایت با اتاسیس بانک زمان و تصویب آن توسط مجلس شورای اسلامی گام های مثبتی را برداشت. متاسفانه قربانیان بیماری ام اس بیشتر سنین ۱۵ تا ۴۰ ساله را هدف میگیرد.
بوربور در پایان با تداعی خاطرهای از دوران دفاع مقدس و تطبیق آن با پروژه بیمارستان فوق تخصصی امام رضا (ع) خاطرنشان کرد:در سالهای جنگ تحمیلی، زمانی که تهران زیر بمبارانهای دشمن قرار داشت، مسئولیت ایجاد پناهگاههایی برای حفاظت از جان مردم را برعهده داشتم. یکی از این پناهگاهها دقیقاً در زیر بیمارستان سینا ساخته شد؛ فضایی مستحکم برای روزهای سخت، جایی که امروز نیز در دل همان مکان، سخن از نوسازی و توسعه فضاهای درمانی به میان میآید. این یعنی استمرار خدمت در همان بستر.
انتهای پیام